Saunagus med Hannah Eileen & Thomas Frank

Kom og oplev en særlig saunagus-event med Hannah Eileen og Thomas Frank! Eventet begynder med en sanselig gus fra Hannah, hvor hun byder på “Medicine Chant” – en rejse fyldt med æteriske olier, røgelse og musik. Efter denne oplevelse vil Thomas Frank overtage og forkælde dig med et opkvikkende gus efterfulgt af et havdyp i Øresund, inden Hannah runder eventet af med endnu en magisk saunagus.

Inkl. i prisen er badekåbe og håndklæder

Læs om Hannah i beskrivelsen eller på Hannahs Instragram her….

DKK 345.00 inkl. moms

Beskrivelse

Tag med på en uforglemmelig rejse ind i dig selv med Hannah Eileen, en af Danmarks mest talentfulde gusmestre. Med sin imponerende placering som nr. 2 til DM i teamgus og nr. 3 i single showgus 2024, har hun repræsenteret Danmark ved VM i saunagus. Hannahs saunagus er ikke bare en traditionel oplevelse – hun kombinerer musik, dufte, røgelse og avancerede teknikker til en dybt sanselig oplevelse, som hun kalder “Medicine Chant”.

Denne gus er en dybere rejse ind i kroppen og sindet, hvor Hannahs unikke brug af røgelse, æteriske olier og smuk musik skaber en uforglemmelig atmosfære. Hun overrasker altid med kreative effekter, svingteknikker og en fantastisk distribution af varme, hvilket gør hvert gus til noget helt særligt.

Hannahs passion for saunagus startede med vinterbadning, og efter kun et års intens træning har hun kvalificeret sig til VM. Udover hendes professionelle færdigheder er hun også kendt for sin evne til at forbinde sig med publikum og skabe en varm og indbydende atmosfære i saunaen.

Du skal kun medbringe badetøj, drikkedunk og badesko. Scandic CPH Strandparks Wellness sørger for at du har badekåbe og håndklæde.

Scandic CPH Strandpark Wellness, Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup – Link til google maps

Kommer du i bil kan du parkere udenfor eller under Scandic CPH Strandpark mod betaling.

Hvad er saunagus?
​Saunagus er en unik sauna oplevelse, der er en blanding af aromaterapi, varme, nydelse, meditation og socialt samvær. Gusmesteren guider dig igennem hver session og med sit håndklæde, vand og forskellige blandinger af æteriske olier, sørger de for at give dig en unik oplevelse.

Gode råd:
For at få den bedste saunagus oplevelse, så sørg for at spise og drikke inden du kommer, så du ikke dehydrerer i varmen.

Afbestillingspolitik:

  • 24-Timers Afbestillingsregel: For at modtage en fuld refundering skal afbestillingen ske skriftligt senest 24 timer før det planlagte saunagus arrangement. Send din afbestilling til info@gusmester.dk med dit navn, ordrenummer, og dato for arrangementet.
  • Ingen Refundering ved Sen Afbestilling: Afbestillinger, der modtages mindre end 24 timer før arrangementets starttid, er ikke berettigede til refundering på grund af forberedelsesomkostninger og -ressourcer.
  • Overdragelse af Billetter: Hvis du ikke kan deltage og overskrider afbestillingsfristen, er du velkommen til at overføre din billet til en anden person. Kontakt os for at opdatere deltageroplysningerne.
  • Afbestillinger fra Vores Side: Skulle vi af uforudsete årsager blive nødt til at aflyse et arrangement, vil alle tilmeldte deltagere blive tilbudt fuld refundering eller en alternativ arrangementsdato.

Saunagus med Hannah Eileen & Thomas Frank

Varenummer Ikke mulig Kategori Mærker , , , , , , , , , ,

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere

Kurv0
Der er ingen produkter i kurven!
Fortsæt med at handle
0